Den välskötta fastigheten - Clifa Service fyller 10 år

Den välskötta fastigheten - Clifa Service fyller 10 år

Första intrycket i entrén, att närma sig en fastighet som har den välskötta trädgården med klippta häckar, nyklippt gräs, sopade gångar och uppfarter. På Clifa Service lever man nära årstiderna och hyresgästerna. Nu är det tid för höststädning och inom kort är det dags för skottning och snöröjning. 

Den 1 oktober 2018 firar Clifa Service 10 år. 2008 förvärvade Climat80-Gruppen LTF Håkan Nyberg med 7 anställda och döpte om företaget till Clifa Service AB. Idag har företaget 23 anställda och förvaltar bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter i bland annat Lund, Malmö, Eslöv och Staffanstorp. Många av kunderna idag var kunder redan då, det gäller även personal och samarbetspartners och långsiktiga relationer uppskattas verkligen. - Vi lär känna hyresgästerna och har i stort sett daglig kontakt och det tycker alla hos oss är trevligt, säger Lars Jönsson som är arbetsledare på Clifa.

- Sen är det ett omväxlande arbete, man vet aldrig riktigt vad som kan inträffa. För några år sedan när det kom ett kraftigt regn blev det översvämningar i många källare och då var vi engagerade i hela saneringsarbetet, fortsätter han. 

En milstolpe som haft stor betydelse var när vi flyttade till Gastelyckan och fick nya lokaler på Skiffervägen i Lund för två år sedan.

Är du kanske intresserad av att få den där välskötta trädgården och fastigheten? 

Mejla gärna Lars Jönsson, lars.jonsson@clifa.se

Clifa Service är Climat80-Gruppens experter på fastighetsservice och erbjuder effektiv, noggrann och rationell service när det gäller drift, skötsel och förvaltning av bostads-, kontors- och industrifastigheter. Oavsett om du äger och förvaltar 200 fastigheter eller hanterar en bostadsrättsförening med 20 lägenheter är service och förvaltning gemensam. Clifa löser det långsiktiga behovet. 

Referenser

ELFAST har varit med och byggt om fastigheten Stocken 2 till en ny bilverkstad för Mechanum

ELFAST har varit med och byggt om fastigheten Stocken 2 till en ny bilverkstad för Mechanum.... Läs mer