Tips om uppvärmning

Energiavdelningen tipsar om uppvärmning

Nu börjar det bli höst och det är dags att få igång uppvärmningen i husen. Har du ett vattenburet uppvärmningssystem bör du kontrollera att:

I värmecentralen

  • Det är rätt tryck i systemet
  • Pumpen går
  • Ventiler öppnar som de ska och att där går ut värme på systemet

I lägenheten

  • Det inte är luft i systemet
  • Stiftet inte fastnat i stängt läge på termostatventiler

Är du fastighetsägare till ett flerfamiljshus, ansvarig för en bostadsrättsförening, kommersiell fastighet eller industrifastighet och behöver hjälp, kontakta Climat80 på 040 - 36 34 00.

Ha en fortsatt skön höst!

I ARE Sverige ingår Kungälvs Rörläggeri med Inter El och Climat80 Gruppen som omfattar Climat80, Climat80 Entreprenad, Elfast, Klimatkyl, Lunds Värme & Sanitet och Stjernfeldts VVS.

Våra affärsområden är ventilation, vs, el, kyla, automation och fastighetsservice. I nära samarbeten med våra kunder hittar vi de bästa lösningarna, oberoende av om det är frågan om ett kontor, ett köpcentrum, ett hotell, ett sjukhus, en bostadsfastighet eller en industrianläggning.

ARE är ett finskt familjeföretag som har över 100 års erfarenhet inom bygg- och installationsbranschen och erbjuder tjänster under hela fastighetens livscykel. ARE-koncernens högre syfte är att bidra till ett hållbart samhälle genom installationer som utvecklar framtidens hållbara och flexibla fastigheter. Totalt har koncernen 3 300 anställda i Sverige och Finland och en total omsättning på cirka 460 miljoner euro. ARE Group är en del av Conficap-koncernen.