Lotta Hallin Persson, Kyla

Först ut i vår nya C80-panel

Möt Lotta Hallin Persson som är först ut i vår nya C80-panel där du får en inblick i vår vardag. Lotta arbetar som servicekoordinator inom vårt teknikområde kyla som drivs av vårt dotterbolag Klimatkyl. Hennes arbetsuppgifter är många och hon är spindeln i nätet på många sätt. Vi ställer 3 snabba frågor...
 

1. Vad är givande med ditt arbete?

- Jag gillar variationen i mitt arbete, både kontakten med människor och administrativt arbete. Det är mycket nytt varje dag och alltid något annorlunda problem som man måste tänka igenom. Kollegorna är bäst! Vi matchar varandra väldigt bra och trivs tillsammans – vi delar många skratt under dagarna även om vi alltid har mycket att göra.

2. Största utmaningen?

- Ibland får vi väldigt många jobb som kommer in samtidigt, det blir högt tryck på våra tekniker, eller egentligen på oss alla, och vi måste göra viktiga prioriteringar. Då måste jag kontakta kunden och diskutera olika lösningar. Frysrum och frysar går oftast före kylrum, men beroende på verksamhet och typ av problem så måste vi alltid prioritera utifrån situationen.

3. Ditt viktigaste verktyg?

- Kommunikation och samarbete. Mitt jobb handlar ju mycket om att ha kontakt med olika personer. Jag tar emot samtal från kunder och informerar Klimatkyls tekniker om olika jobb – jag har egentligen kontakt med alla. Min närmsta kollega är ett viktigt bollplank som betyder mycket i alla beslut som måste fattas.

I ARE Sverige ingår Kungälvs Rörläggeri med Inter El och Climat80 Gruppen som omfattar Climat80, Climat80 Entreprenad, Elfast, Klimatkyl, Lunds Värme & Sanitet och Stjernfeldts VVS.

Våra affärsområden är ventilation, vs, el, kyla, automation och fastighetsservice. I nära samarbeten med våra kunder hittar vi de bästa lösningarna, oberoende av om det är frågan om ett kontor, ett köpcentrum, ett hotell, ett sjukhus, en bostadsfastighet eller en industrianläggning.

ARE är ett finskt familjeföretag som har över 100 års erfarenhet inom bygg- och installationsbranschen och erbjuder tjänster under hela fastighetens livscykel. ARE-koncernens högre syfte är att bidra till ett hållbart samhälle genom installationer som utvecklar framtidens hållbara och flexibla fastigheter. Totalt har koncernen 3 300 anställda i Sverige och Finland och en total omsättning på cirka 460 miljoner euro. ARE Group är en del av Conficap-koncernen.