Först ut i vår nya C80-panel

Först ut i vår nya C80-panel

Först ut i vår nya C80-panel

Möt Lotta Hallin Persson som är först ut i vår nya C80-panel där du får en inblick i vår vardag. Lotta arbetar som servicekoordinator inom vårt teknikområde kyla som drivs av vårt dotterbolag Klimatkyl. Hennes arbetsuppgifter är många och hon är spindeln i nätet på många sätt. Vi ställer 3 snabba frågor...
 

1. Vad är givande med ditt arbete?

- Jag gillar variationen i mitt arbete, både kontakten med människor och administrativt arbete. Det är mycket nytt varje dag och alltid något annorlunda problem som man måste tänka igenom. Kollegorna är bäst! Vi matchar varandra väldigt bra och trivs tillsammans – vi delar många skratt under dagarna även om vi alltid har mycket att göra.

2. Största utmaningen?

- Ibland får vi väldigt många jobb som kommer in samtidigt, det blir högt tryck på våra tekniker, eller egentligen på oss alla, och vi måste göra viktiga prioriteringar. Då måste jag kontakta kunden och diskutera olika lösningar. Frysrum och frysar går oftast före kylrum, men beroende på verksamhet och typ av problem så måste vi alltid prioritera utifrån situationen.

3. Ditt viktigaste verktyg?

- Kommunikation och samarbete. Mitt jobb handlar ju mycket om att ha kontakt med olika personer. Jag tar emot samtal från kunder och informerar Klimatkyls tekniker om olika jobb – jag har egentligen kontakt med alla. Min närmsta kollega är ett viktigt bollplank som betyder mycket i alla beslut som måste fattas.

Referenser

334 solpaneler och sänkt CO2 avtryck på VA SYDs reningsverk

VA SYD ansvarar för vatten och avlopp i fem skånska kommuner, bland annat i Malmö och Lund. När... Läs mer