I vår C80-panel nr: 3 – Conny Lindbäck, projektledare inom värme och sanitet

Conny Lindbäck, projektledare på Lunds Värme & Sanitet.

I vår C80-panel nr: 3 – Conny Lindbäck, projektledare inom värme och sanitet

I vår C80-panel nr: 3 möter vi Conny Lindbäck, projektledare inom värme och sanitet på vårt Lundakontor, och ställer tre snabba frågor som ger en inblick i vardagen. Conny arbetar främst med våra industrikunder och i samverkan med byggföretag på Lunds Värme & Sanitet.

1. Vad är givande med ditt arbete?

- Då måste jag svara problemlösning, det är det jag tycker är roligast. Det kan vara problem med varmvattnet och risk för legionella bakterier - förutsättningarna är alltid olika. Jag har själv varit rörläggare, så jag tycker det är kul att åka ut och vara på plats.

2. Största utmaningen?

- Jag är inte rädd för att prova på nya grejer och jag säger aldrig nej. Det är nog istället så att jag får en kick av att klara utmaningar. Tydlighet kan vara en utmaning - kommunikation som når fram.

3. Ditt viktigaste verktyg?

- Datorn och mobilen är självklart oumbärliga verktyg i och med att vi rör oss mellan olika platser. Delaktighet är viktigt i mitt dagliga arbete, att skapa den känslan för alla som arbetar ute på fältet. Alla behövs, men det är också viktigt att kommunicera det, så att alla verkligen känner det. Vi är ett team som stärker varandra och beröm är viktigt för att växa. Jag försöker själv att tänka på det i min roll som arbetsledare.

Referenser

334 solpaneler och sänkt CO2 avtryck på VA SYDs reningsverk

VA SYD ansvarar för vatten och avlopp i fem skånska kommuner, bland annat i Malmö och Lund. När... Läs mer