Conny Lindbäck, projektledare inom värme och sanitet

I vår C80-panel nr: 3 – Conny Lindbäck, projektledare inom värme och sanitet

I vår C80-panel nr: 3 möter vi Conny Lindbäck, projektledare inom värme och sanitet på vårt Lundakontor, och ställer tre snabba frågor som ger en inblick i vardagen. Conny arbetar främst med våra industrikunder och i samverkan med byggföretag på Lunds Värme & Sanitet.

1. Vad är givande med ditt arbete?

- Då måste jag svara problemlösning, det är det jag tycker är roligast. Det kan vara problem med varmvattnet och risk för legionella bakterier - förutsättningarna är alltid olika. Jag har själv varit rörläggare, så jag tycker det är kul att åka ut och vara på plats.

2. Största utmaningen?

- Jag är inte rädd för att prova på nya grejer och jag säger aldrig nej. Det är nog istället så att jag får en kick av att klara utmaningar. Tydlighet kan vara en utmaning - kommunikation som når fram.

3. Ditt viktigaste verktyg?

- Datorn och mobilen är självklart oumbärliga verktyg i och med att vi rör oss mellan olika platser. Delaktighet är viktigt i mitt dagliga arbete, att skapa den känslan för alla som arbetar ute på fältet. Alla behövs, men det är också viktigt att kommunicera det, så att alla verkligen känner det. Vi är ett team som stärker varandra och beröm är viktigt för att växa. Jag försöker själv att tänka på det i min roll som arbetsledare.

I ARE Sverige ingår Kungälvs Rörläggeri med Inter El och Climat80 Gruppen som omfattar Climat80, Climat80 Entreprenad, Elfast, Klimatkyl, Lunds Värme & Sanitet och Stjernfeldts VVS.

Våra affärsområden är ventilation, vs, el, kyla, automation och fastighetsservice. I nära samarbeten med våra kunder hittar vi de bästa lösningarna, oberoende av om det är frågan om ett kontor, ett köpcentrum, ett hotell, ett sjukhus, en bostadsfastighet eller en industrianläggning.

ARE är ett finskt familjeföretag som har över 100 års erfarenhet inom bygg- och installationsbranschen och erbjuder tjänster under hela fastighetens livscykel. ARE-koncernens högre syfte är att bidra till ett hållbart samhälle genom installationer som utvecklar framtidens hållbara och flexibla fastigheter. Totalt har koncernen 3 300 anställda i Sverige och Finland och en total omsättning på cirka 460 miljoner euro. ARE Group är en del av Conficap-koncernen.