Klimatkyl startar ny avdelning i Borås

Klimatkyl startar ny avdelning i Borås
Bild: Jimmy Göransson, servicechef och Emil Silverberg, vd på Klimatkyl till höger.

Klimatkyl startar ny avdelning i Borås

Den första april startar Klimatkyl upp en ny avdelning i Borås. Utvecklingen är en del i strategin att stärka Klimatkyls position inom kyla.

Klimatkyl i Borås kommer att dela lokal tillsammans med Kungälvs Rörläggeri och Inter El. Med tillgång till flera teknikområden arbetar vi gränsöverskridande mellan alla våra bolag inom Are-Gruppen beroende på vilket behov våra kunder har.

Jimmy Göransson blir servicechef i Borås, han kommer närmast från Kungälvs Rörläggeri där han varit ansvarig för kyla. Emil Silverberg är vd och placerad i Malmö.

Klimatkyl är sedan starten 1987 en trygg och långsiktig partner med gedigen erfarenhet inom kyl- och frysanläggningar - från idé till funktion. En hög kompetens och lång erfarenhet inom industriell och kommersiell kylteknik, tillsammans med en utpräglad serviceanda, har gett Klimatkyl ett mycket gott rykte och en trogen stabil kundkrets. Klimatkyl är idag ett företag i stark tillväxt.

Med kontor i Malmö, Lund, Helsingborg och nu även i Borås, arbetar Klimatkyl med uppdrag som sträcker sig upp till Göteborg. Företaget har idag 40 medarbetare och omsätter över 100 miljoner kronor.

Referenser

Brf Steglitsen

Brf Steglitsen ligger i Arlöv och omfattar 17 lägenheter och en gemensamhetslokal.... Läs mer

Riktlinjer covid-19

Riktlinjer%20covid-19

Riktlinjer och åtgärder för att förhindra smittspridning av coronavirus och sjukdomen covid-19.

Riktlinjer uppdaterade 2020-11-09