ISO9001 och ISO14001 certifiering Thomas Sjöberg

Nu certifieras vårt nya verksamhetssystem och vi växer

Hösten är här och arbetet med vårt nya verksamhetssystem för Climat80 Gruppen pågår och just nu certifieras vi enligt ISO9001 och ISO14001. I utvecklingen av ett eget verksamhetssystem har vi förbättrat och utveckla våra processer och får nu ett verksamhetssystem som är anpassat efter vår verksamhet och den teknikbredd som Climat80 Gruppen står för. Vår befintliga certifiering genom Comfort löper fram tills årsskiftet.

Teknikområde kyla växer med nya uppdrag och nyanställningar. Under sommaren startade vi upp Klimatkyl i Lund och stärkte Helsingborg. Nya avtal har tecknats med bland annat Lundafastigheter, Göteborgs Energi och med Saba, SydGrönt och Oatly inom livsmedel. Välkommen till Climat80 Gruppen!

Thomas Sjöberg, vd Climat80 Gruppen

I ARE Sverige ingår Kungälvs Rörläggeri med Inter El och Climat80 Gruppen som omfattar Climat80, Climat80 Entreprenad, Elfast, Klimatkyl, Lunds Värme & Sanitet och Stjernfeldts VVS.

Våra affärsområden är ventilation, vs, el, kyla, automation och fastighetsservice. I nära samarbeten med våra kunder hittar vi de bästa lösningarna, oberoende av om det är frågan om ett kontor, ett köpcentrum, ett hotell, ett sjukhus, en bostadsfastighet eller en industrianläggning.

ARE är ett finskt familjeföretag som har över 100 års erfarenhet inom bygg- och installationsbranschen och erbjuder tjänster under hela fastighetens livscykel. ARE-koncernens högre syfte är att bidra till ett hållbart samhälle genom installationer som utvecklar framtidens hållbara och flexibla fastigheter. Totalt har koncernen 3 300 anställda i Sverige och Finland och en total omsättning på cirka 460 miljoner euro. ARE Group är en del av Conficap-koncernen.