Flygtunnel på LEAP Fly & Padel center i Malmö
Flygtunnel på LEAP Fly & Padel center i Malmö

Nu har äntligen nya Eventhuset ”LEAP Fly & Padel Center” öppnat i Malmö.

Climat80 Gruppen har varit med från planering till slutmontage av all fastighetstekniska installationer denna fastighet. I fastigheten hittar ni SATS senaste & nyaste Gym i Malmö, 6 Paddelhallar, FLYCAN (Vindtunnel) samt en fantastik fin restaurang & lounge med en enkel SPA anläggning i direkt anslutning till anläggningen. I fastigheten finns även kontor i 3 våningar samt garage i källarplan. Hyresgästerna i fastigheten är Öresundshälsan, DUSTIN samt Croisette.

Platsen för denna fastighet är på tomten mellan Malmö Mässan och Emporia i Malmö och adressen är Hyllie Boulevard 8C.

I ARE Sverige ingår Kungälvs Rörläggeri med Inter El och Climat80 Gruppen som omfattar Climat80, Climat80 Entreprenad, Elfast, Klimatkyl, Lunds Värme & Sanitet och Stjernfeldts VVS.

Våra affärsområden är ventilation, vs, el, kyla, automation och fastighetsservice. I nära samarbeten med våra kunder hittar vi de bästa lösningarna, oberoende av om det är frågan om ett kontor, ett köpcentrum, ett hotell, ett sjukhus, en bostadsfastighet eller en industrianläggning.

ARE är ett finskt familjeföretag som har över 100 års erfarenhet inom bygg- och installationsbranschen och erbjuder tjänster under hela fastighetens livscykel. ARE-koncernens högre syfte är att bidra till ett hållbart samhälle genom installationer som utvecklar framtidens hållbara och flexibla fastigheter. Totalt har koncernen 3 300 anställda i Sverige och Finland och en total omsättning på cirka 460 miljoner euro. ARE Group är en del av Conficap-koncernen.