Per Johansson

Ny VD på Climat80 Entreprenad

Climat80 Entreprenad AB har fått ny vd som tillträdde den 1 december 2019. Per Johansson har sedan 1998 haft ledande befattningar på ABB, Schneider Electrics och Alfa Laval. Utmärkande för alla hans chefsroller har varit hans engagemang för service och eftermarknad. Per Johansson kommer närmast från Nordomatic.

– Det är roligt att vara på plats och jag ser verkligen fram emot att lära känna alla nya medarbetare och kunder - att bli en del av Climat80 som är en intressant koncern med en familjär anda. Nya byggprojekt som Stadshallen i Lund ser jag också fram emot att leverera tillsammans med mina nya kollegor, säger Per Johansson.

I ARE Sverige ingår Kungälvs Rörläggeri med Inter El och Climat80 Gruppen som omfattar Climat80, Climat80 Entreprenad, Elfast, Klimatkyl, Lunds Värme & Sanitet och Stjernfeldts VVS.

Våra affärsområden är ventilation, vs, el, kyla, automation och fastighetsservice. I nära samarbeten med våra kunder hittar vi de bästa lösningarna, oberoende av om det är frågan om ett kontor, ett köpcentrum, ett hotell, ett sjukhus, en bostadsfastighet eller en industrianläggning.

ARE är ett finskt familjeföretag som har över 100 års erfarenhet inom bygg- och installationsbranschen och erbjuder tjänster under hela fastighetens livscykel. ARE-koncernens högre syfte är att bidra till ett hållbart samhälle genom installationer som utvecklar framtidens hållbara och flexibla fastigheter. Totalt har koncernen 3 300 anställda i Sverige och Finland och en total omsättning på cirka 460 miljoner euro. ARE Group är en del av Conficap-koncernen.