Nyslipat i Baltiska Hallen

Nyslipat i Baltiska Hallen

I Baltiska Hallen slipas kalkstensgolven så att de blänker som nya, ett projekt som skett i etapper. Huvudingången på 3000 kvm blev klar redan 2017 och nu i höst fick vi i uppdrag att slipa och ytbehandla resterande 1800 kvm, 900 kvm blir klart nu i december och sista etappen fortsätter 2019. Slipade golv som blänker reflekterar ljus vilket leder till ett minskat behov av belysning. Mycket av det vi arbetar med har en positiv miljöpåverkan, det inkluderar även Sanpros betonggolvslipning och ytbehandling.

I ARE Sverige ingår Kungälvs Rörläggeri med Inter El och Climat80 Gruppen som omfattar Climat80, Climat80 Entreprenad, Elfast, Klimatkyl, Lunds Värme & Sanitet och Stjernfeldts VVS.

Våra affärsområden är ventilation, vs, el, kyla, automation och fastighetsservice. I nära samarbeten med våra kunder hittar vi de bästa lösningarna, oberoende av om det är frågan om ett kontor, ett köpcentrum, ett hotell, ett sjukhus, en bostadsfastighet eller en industrianläggning.

ARE är ett finskt familjeföretag som har över 100 års erfarenhet inom bygg- och installationsbranschen och erbjuder tjänster under hela fastighetens livscykel. ARE-koncernens högre syfte är att bidra till ett hållbart samhälle genom installationer som utvecklar framtidens hållbara och flexibla fastigheter. Totalt har koncernen 3 300 anställda i Sverige och Finland och en total omsättning på cirka 460 miljoner euro. ARE Group är en del av Conficap-koncernen.