Region Skånes upphandling resulterade i en förstaplats för flera av Climat80´s bolag

Region Skåne och Climat80

Region Skånes upphandling resulterade i en förstaplats för flera av Climat80´s bolag

Så kom beskedet vi alla väntat på efter Region Skånes upphandling av det så kallade stora avtalet inom entreprenader. Arbetet med anbudet var intensivt under några månader före årsskiftet. Region Skåne är en viktig kund och avtalsperioden i upphandlingen löper över två år med möjlighet till förlängning med ytterligare ett plus ett år. Avtalet kan därför innebära en löptid fyra år framåt.

Inom Climat80 Gruppen deltog flera bolag. Lunds Värme & Sanitet slutade på förstaplats inom värme och sanitet i Lund. Stjernfeldts VVS kom på förstaplats i Malmö, Helsingborg och Ystad. Inom ventilation och luftbehandling kom Climat80 på förstaplats i Malmö, Lund och Helsingborg och fick en andraplats i Ystad. 

– Vi är självklart nöjda med att vi fått förtroendet. Det är ett viktigt avtal och sjukhusen är en viktig kund för oss - vi är både stolta och glada, säger Thomas Sjöberg, vd på Climat80 AB. 

– På Lundakontoret ser vi fram emot att fortsätta vårt arbete på sjukhuset som är en viktig kund för oss, kommenterar Jan Norén, vd på Lunds Värme & Sanitet.

– Att få vara delaktig i de ombyggnadsuppdrag som gjorts för patienter och personal har varit mycket betydelsefullt. Det har varit stor fokus på att förhindra smittspridning och corona-anpassa verksamheterna under det senaste året. Vi hoppas nu kunna arbeta mer med att förbättra miljöerna inomhus, säger Magnus Rosberg, avdelningschef på Climat80 inom ventilation i Malmö.

Referenser

Candeco

Climat80 Gruppen utförde på totalentreprenad alla installationer i Candecos nya fabrik. Candeco... Läs mer

Riktlinjer covid-19

Riktlinjer%20covid-19

Riktlinjer och åtgärder för att förhindra smittspridning av coronavirus och sjukdomen covid-19.

Riktlinjer uppdaterade 2020-11-09