Margareta Lagerborg

Trygga entréer och gröna trädgårdsrum

Höga häckar intill entréer skapar otrygghet och belysning skapar trygghet. En välkomnande rabatt eller kruka skapar trivsel. Ett tråkigt tak kan bli grönt. En bortglömd plats kan få en pergola och förvandlas till en grön oas som bjuder in till vila eller samvaro.

Vår fastighetsförvaltning sköter om flera bostadsrättsföreningar i Lund, Malmö, Staffanstorp och Lomma. När vi sköter om trädgårdarna får vi ofta frågan om vi även kan hjälpa till med att förnya eller förändra miljöerna. Klart vi kan det.    

– Det är så roligt att vi får vara med och föreslå ny grönska, gröna tak och komma med idéer och skisser som skapar nya rum och intryck i trädgården och nu på vintern är det en bra tid att planera inför nästa sommar, säger Margareta Lagerborg som skapar nya trädgårdsmiljöer hos oss på Clifa.

I ARE Sverige ingår Kungälvs Rörläggeri med Inter El och Climat80 Gruppen som omfattar Climat80, Climat80 Entreprenad, Elfast, Klimatkyl, Lunds Värme & Sanitet och Stjernfeldts VVS.

Våra affärsområden är ventilation, vs, el, kyla, automation och fastighetsservice. I nära samarbeten med våra kunder hittar vi de bästa lösningarna, oberoende av om det är frågan om ett kontor, ett köpcentrum, ett hotell, ett sjukhus, en bostadsfastighet eller en industrianläggning.

ARE är ett finskt familjeföretag som har över 100 års erfarenhet inom bygg- och installationsbranschen och erbjuder tjänster under hela fastighetens livscykel. ARE-koncernens högre syfte är att bidra till ett hållbart samhälle genom installationer som utvecklar framtidens hållbara och flexibla fastigheter. Totalt har koncernen 3 300 anställda i Sverige och Finland och en total omsättning på cirka 460 miljoner euro. ARE Group är en del av Conficap-koncernen.