Vi flyttar ihop - nytt kontor mellan Malmö och Lund!

ARE, Climat80, Climat80 Entreprenad, Elfast, Klimatkyl, Lunds Värme & Sanitet och Stjernfeldts VVS flyttar sina kontor i Malmö och Lund till Testvägen 1 i Arlöv. Kontoret i Helsingborg behåller vi.
news

Vi flyttar ihop - nytt kontor mellan Malmö och Lund!

Äntligen säger vi! Efter många år med flera utspridda kontor i Malmö och Lund flyttar Climat80 Gruppen till en stor gemensam fastighet tillsammans med ARE, men kontoret i Helsingborg behåller vi. Vi har växt och behöver mer och anpassade utrymmen. Vår ambition är att erbjuda en modern och kreativ arbetsmiljö, förbättrad logistik och på alla sätt underlätta för ett nära samarbete.

Under de senaste månaderna har vi renoverat, byggt om och byggt till. Inflyttningen sker i etapper ända fram till årsskiftet. Vår nya post- och besöksadress är: Testvägen 1, SE-232 37 Arlöv. Fastigheten var tidigare Hilti´s huvudkontor. Det nya kontoret ligger logistiskt bra till, väldigt nära både Malmö och Lund, E6 och E20, vid Trafikplats Burlöv om man kommer från Västkustvägen.

Vi ser fram emot att se dig som kund, leverantör och samarbetspartner på vårt nya kontor framöver!

Gå gärna in på climat80.se för utökad kontaktinformation.

I Are Sverige AB ingår Climat80 AB och Kungälvs Rörläggeri AB. Totalt har Are Sverige 700 anställda och omsätter ca 1,3 miljarder svenska kronor. Koncernen är indelad i två övergripande verksamhetsinriktningar, entreprenad och service. Entreprenad avser byggprojekt inom nyproduktion, ombyggnad och renovering. Service omfattar underhåll och teknisk service inom alla våra teknikområden.

Våra teknikområden är projektering, ventilation, värme och sanitet, kyla, el, automation, sanering, energi och fastighetsförvaltning. Vi arbetar nära våra kunder i syfte att hitta de bästa lösningarna, oberoende av om det är frågan om ett kontor, ett köpcentrum, ett hotell, ett sjukhus, en bostadsfastighet eller en industrianläggning.

Are är ett finskt familjeföretag, en trygg och långsiktig fastighetpartner som funnits i över 100 år och erbjuder tjänster under hela fastighetens livscykel, från den initiala byggfasen till renovering, underhåll, service och fastighetsförvaltning. Are Group har totalt 3300 anställda i Sverige och Finland och omsätter ca 5 miljarder svenska kronor. Vi är en del av Conficap-koncernen.

Referenser

Kylsystem hos SydGrönt i Landskrona

Det område som vi arbetat med under decennier är installationer och anläggningar som tar hänsyn... Läs mer