ARE, Climat80, Climat80 Entreprenad, Elfast, Klimatkyl, Lunds Värme & Sanitet och Stjernfeldts VVS flyttar sina kontor i Malmö och Lund till Testvägen 1 i Arlöv. Kontoret i Helsingborg behåller vi.
ARE, Climat80, Climat80 Entreprenad, Elfast, Klimatkyl, Lunds Värme & Sanitet och Stjernfeldts VVS flyttar sina kontor i Malmö och Lund till Testvägen 1 i Arlöv. Kontoret i Helsingborg behåller vi.

Vi flyttar ihop - nytt kontor mellan Malmö och Lund!

Äntligen säger vi! Efter många år med flera utspridda kontor i Malmö och Lund flyttar Climat80 Gruppen till en stor gemensam fastighet tillsammans med ARE, men kontoret i Helsingborg behåller vi. Vi har växt och behöver mer och anpassade utrymmen. Vår ambition är att erbjuda en modern och kreativ arbetsmiljö, förbättrad logistik och på alla sätt underlätta för ett nära samarbete.

Under de senaste månaderna har vi renoverat, byggt om och byggt till. Inflyttningen sker i etapper ända fram till årsskiftet. Vår nya post- och besöksadress är: Testvägen 1, SE-232 37 Arlöv. Fastigheten var tidigare Hilti´s huvudkontor. Det nya kontoret ligger logistiskt bra till, väldigt nära både Malmö och Lund, E6 och E20, vid Trafikplats Burlöv om man kommer från Västkustvägen.

Vi ser fram emot att se dig som kund, leverantör och samarbetspartner på vårt nya kontor framöver!

Gå gärna in på climat80.se för utökad kontaktinformation.

I ARE Sverige ingår Kungälvs Rörläggeri med Inter El och Climat80 Gruppen som omfattar Climat80, Climat80 Entreprenad, Elfast, Klimatkyl, Lunds Värme & Sanitet och Stjernfeldts VVS.

Våra affärsområden är ventilation, vs, el, kyla, automation och fastighetsservice. I nära samarbeten med våra kunder hittar vi de bästa lösningarna, oberoende av om det är frågan om ett kontor, ett köpcentrum, ett hotell, ett sjukhus, en bostadsfastighet eller en industrianläggning.

ARE är ett finskt familjeföretag som har över 100 års erfarenhet inom bygg- och installationsbranschen och erbjuder tjänster under hela fastighetens livscykel. ARE-koncernens högre syfte är att bidra till ett hållbart samhälle genom installationer som utvecklar framtidens hållbara och flexibla fastigheter. Totalt har koncernen 3 300 anställda i Sverige och Finland och en total omsättning på cirka 460 miljoner euro. ARE Group är en del av Conficap-koncernen.