Rör & VVS

Rör & VVS
Nytänkande och erfarenhet är en stark kombination. När känd teknik inte räcker utvecklar och anpassar Stjernfeldts en lösning som uppdragsgivarens behov kräver. Vi utför enklare VS-arbeten också.

Rör & VVS

Helhet eller del

För större entreprenader som nybyggnation eller genomgripande renoveringar av stammar, värmecentraler eller lösningar som kräver det där lilla extra erbjuder Stjernfeldts hela projektteam med konstruktörer, projektledare och erfarna installatörer med mångårig erfarenhet i kombination med teknisk kompetens. Grundförutsättningar som krävs för att kunna lösa dagens utmanande uppdrag där långsiktighet, effektivare driftsekonomi och miljöhänsyn är några av kraven.

Från dagliga VS-installationer till komplexa värmesystem

Stjernfeldts utför allt från enklare VS-arbeten, injustering av värme, termostatbyten till modernisering, uppgradering eller utbyte av centralvärmesystem och undercentraler med stor kunskap och gedigen erfarenhet.

Egen utveckling

Företagets projektledare och konstruktörer arbetar med all känd teknik för att skapa sunda värmelösningar. I de fall känd teknik inte är tillräcklig utvecklar och anpassar vi en lösning som levererar det som vår uppdragsgivare förväntar sig.

Stambyten – ett ökande behov

Många fastigheter är idag i stort behov av stambyten, en naturlig följd i äldre fastigheter. Stjernfeldts är en konkurrenskraftig och tekniskt skicklig leverantör med dokumenterad kunskap om hur rationella stambyten planeras och genomförs utan onödigt besvär för hyresgästerna och fastighetsägaren.

Välkommen till en trygg och okomplicerad VS-specialist som är medlem av Comfortkedjan – för våra kunders bästa.

Kontaktpersoner »

Referenser Stjernfeldts VVS

Candeco

Climat80 Gruppen utförde på totalentreprenad alla installationer i Candecos nya fabrik. Candeco... Läs mer

Kontakta stjernfeldts vvs

Postadress
Box 9013
SE-200 39 Malmö

Malmö
Stenyxegatan 28
040-36 34 00

Helsingborg
Karbingatan 20
042-36 41 00

E-post
info@stjernfeldts.se

Faktura via E-post
faktura@climat80.se