Rör & VVS

Rör & VVS
Nytänkande och erfarenhet är en stark kombination. När känd teknik inte räcker utvecklar och anpassar Stjernfeldts en lösning som uppdragsgivarens behov kräver. Vi utför enklare VS-arbeten också.

Rör & VVS

Helhet eller del

För större entreprenader som nybyggnation eller genomgripande renoveringar av stammar, värmecentraler eller lösningar som kräver det där lilla extra erbjuder Stjernfeldts hela projektteam med konstruktörer, projektledare och erfarna installatörer med mångårig erfarenhet i kombination med teknisk kompetens. Grundförutsättningar som krävs för att kunna lösa dagens utmanande uppdrag där långsiktighet, effektivare driftsekonomi och miljöhänsyn är några av kraven.

Från dagliga VS-installationer till komplexa värmesystem

Stjernfeldts utför allt från enklare VS-arbeten, injustering av värme, termostatbyten till modernisering, uppgradering eller utbyte av centralvärmesystem och undercentraler med stor kunskap och gedigen erfarenhet.

Egen utveckling

Företagets projektledare och konstruktörer arbetar med all känd teknik för att skapa sunda värmelösningar. I de fall känd teknik inte är tillräcklig utvecklar och anpassar vi en lösning som levererar det som vår uppdragsgivare förväntar sig.

Stambyten – ett ökande behov

Många fastigheter är idag i stort behov av stambyten, en naturlig följd i äldre fastigheter. Stjernfeldts är en konkurrenskraftig och tekniskt skicklig leverantör med dokumenterad kunskap om hur rationella stambyten planeras och genomförs utan onödigt besvär för hyresgästerna och fastighetsägaren.

Välkommen till en trygg och okomplicerad VS-specialist som är medlem av Comfortkedjan – för våra kunders bästa.

Kontaktpersoner »

Referenser Stjernfeldts VVS

BRF Domaren

Brf Domaren, Borgmästaregården, består av 2 stycken 17-våningshus om vardera 128 lägenheter.... Läs mer

Kontakta Stjernfeldts VVS

Stjernfeldts VVS​ AB

Testvägen 1
SE-232 37 ARLÖV

+46(0)40-363400
+46(0)42-364100

Leverans- och besök
Testvägen 1, 232 37 ARLÖV
Se karta
Karbingatan 20, 254 67 HELSINGBORG
Se karta