Service

Service
Kontinuerlig service är god fastighetsvård, långsiktig ekonomi och sunt miljötänkande. Effektivisering av och ökad livslängd på anläggningar är ofta önskvärt och det medför service från Climat80 bland mycket annat.

Service

Engagemang, noggrannhet och tillgänglighet är service-erbjudandet från Climat80 Gruppen.

Climat80 erbjuder service inom alla våra expertområden genom planerade och regelbundna service- och underhållsrutiner. Kontinuerlig service är att kvalitetssäkra och energieffektivisera din anläggning och fastighet. Effekterna blir lägre driftskostnader, miljöpåverkan och ökad livslängd på installationerna dvs god ekonomi och sunt miljötänkande.

Serviceavtal är service på din nivå

Climat80 erbjuder service- och underhållstjänster på flera olika nivåer. Vi diskuterar ditt servicebehov, du bestämmer nivån – från årliga kontrollbesiktningar och skötselavtal till datoriserad fjärrövervakning. Därefter bevakar vi och utför servicen åt dig. Du behöver inte ringa eller närvara.

Servicens primära mål är att säkerställa att din fastighet har god ventilation, fungerande övervakningssystem och därmed ett bra inneklimat. Samtidigt syftar servicen till att få din fastighet energieffektivare och därmed mer miljösmart.

Teckna serviceavtal och känn dig trygg med att anläggningen får den skötsel som krävs. Det innebär också att du får garanterad snabb hjälp om det trots allt skulle uppstå problem.

Tryggt

Snabb och enkel tillgång till service ger trygghet. Därför finns våra serviceexperter i Malmö, Lund och Helsingborg – nära våra kunder i Öresundsregionen.

Smidig dokumentation

Vi erbjuder en bekymmersfri dokumenthantering. ClimatDoc - vårt egenutvecklade verktyg erbjuder dig, via internet, tillgång till all din dokumentation, exempelvis service- och besiktningsprotokoll. Allt samlat på ett ställe, lättillgängligt var du än är.

 

För mer information kontakta:
Thomas Sjöberg
040-36 34 91
thomas.sjoberg@climat80.se

Fler kontaktpersoner »

Presentationsfolder
Service (pdf)

Faktablad
Faktablad-service (pdf)

 

Referenser Climat80

Candeco

Climat80 Gruppen utförde på totalentreprenad alla installationer i Candecos nya fabrik. Candeco... Läs mer

Kontakta Climat80

Postadress
Box 9013
SE-200 39 Malmö

Malmö
Stenyxegatan 28
040-36 34 00

Lund
Skiffervägen 18
046-10 13 00

Helsingborg
Karbingatan 20
042-36 41 00

E-post
info@climat80.se

Faktura via E-post
faktura@climat80.se