Climat80 industri

Climat80 Industri är specialister på industriellt inneklimat. Ett område som regleras med allt hårdare miljökrav. Tekniken förfinas och energieffektiviteten ökar. Vi har kunskapen som krävs för en sund industriell miljö.

Climat80 industri

Kvalitetsinriktat industriinneklimat allt viktigare

Lagar och myndigheters föreskrifter ökar ständigt kraven på industrins inneklimat liksom dess påverkan på det yttre klimatet. Samtidigt ökar kraven på högre kvalitet samt ökad produktivitet. Det här var grundförutsättningarna när Climat80 Industri utvecklade sin verksamhet inom Climat80-Gruppen.

Industrigruppens personal har lång och gedigen industriell erfarenhet av hur man skapar ett industriklimat med fokus på arbetsmiljö, produktivitet, energioptimering samt god ekonomi. Climat80 Industri är en totalleverantör av de flesta industriella innemiljöer. Företaget åtar sig såväl helhetsuppdrag från idé, konstruktion, leverans, montering, driftsättning till efterföljande service, som enskilda uppdrag i samband med modernisering, ombyggnation, anpassningar eller bara service.

Climat80 Industri har under de senaste åren skapat många intressanta kundrelationer och levererat moderna och energieffektiva lösningar till de flesta industrisegment. Kundernas antal ökar liksom uppdragens storlek.

Välkommen till Climat80 Industri för en framtidsinriktad hälsosam innemiljö.

 

För mer information kontakta:
Mats Karlsson
046-10 13 92
mats.karlsson@climat80.se

Fler kontaktpersoner »

Referenser

Havilog – nytt referensprojekt

Fastighetsbolaget Wihlborgs skulle bygga en driftsäker och energisnål kyl- och frysanläggning åt... Läs mer

Kontakta Industri

Postadress
Box 9013
200 39 Malmö

Lund
Tellusgatan 13
Karta »